Reeds 40 jaar
een begrip in de regio

24u / 24u - 7d/7d

+32 54 50 00 74

Depannage Doublet - Rapidelaan 48 - 9500 Geraardsbergen - - Tel.: +32 54 50 00 74 - depannagedoublet@skynet.be - BTW BE0453 365 627

Ontdek onze vloot

Depannage Doublet uit Geraardsbergen beschikt over een uitgebreide vloot aan takelwagens, die geschikt zijn voor grote en kleine noodgevallen. Onze wagens zijn steevast voorzien van alle nodige middelen en technieken om zo ingezet te kunnen worden in allerhande situaties. Of uw wagen nu uit een gracht getakeld moet worden, of helemaal verhakkeld uit een ongeval gekomen is: wij brengen hem op een snelle en efficiënte manier naar de gewenste locatie, of naar ons depot.

Wij werken bovendien enkel en alleen met ervaren depanneurs, die maar al te goed weten wat ze doen en die perfect overweg kunnen met de nodige materialen. Zo garanderen wij elke klant een correcte en snelle takeldienst. Bovendien haasten we ons altijd zo snel mogelijk naar de plek van afspraak, om zo te zorgen dat u geen waardevolle minuten hoeft te verliezen.

Hebt u nog vragen, of bestelt u graag een takeldienst van ons? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website. Tot binnenkort!

Back to Top